NEWS

Almajdouie Group versterkt strategische partnernetwerk in het Midden-Oosten

Rotterdam, 5 maart 2019. De Saudi Arabische Almajdouie Group is een nieuwe belangrijke uitbreiding van het RTCL-netwerk in het Midden-Oosten.

Samen met onze bestaande strategische partnerlocatie van Gökbil in Istanbul is de nieuwe samenwerking met Almajdoui Group een belangrijke aanvullende schakel in RTCL's logistieke netwerk tussen West-Europa, Zuidoost-Europe, het Midden-Oosten en het Verre-Oosten.

Almajdoui is al meer dan 75 jaar actief in de logistieke en automotive sector. Wij hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat deze samenwerking een groot succes zal worden voor zowel de Almoujdoui Group als de RTCL Group en zal leiden tot een aanzienlijke toename van de tankcontaineractiviteiten van het Midden-Oosten naar Europa en het Verre Oosten.

Over de Almajdouie Group:
De Almajdouie Group is een Saoedische groep bedrijven, in 1965 opgericht door Shaikh Ali Ibrahim Almajdouie. Uitgegroeid van een bedrijf gespecialiseerd in vervoer over land tot een groep tot een groep van bedrijven met uiteenlopende activiteiten.

De Almajdouie Group is actief in het gehele Saudische koninkrijk en heeft vestigingen in de Gulf Cooperation Council landen (Bahrein, Koeweit, Oman, Quatar en de Verenigde Arabische Emiraten), Noord-Amerika, Europa, het Verre-Oosten, het Midden-Oosten en Afrika met in totaal meer dan 5000 werknemers.

Stacks Image 1234

RTCL breidt capaciteit hoofdvestiging verder uit

Rotterdam, 1 maart 2019. Met de groei van onze bestaande activiteiten, de nieuwe tak, RTCL Food & Trading hadden we dringend extra ruimte nodig. Op onze locatie in Bergschenhoek hebben we in een korte tijd een extra vergaderruimte en werkplekken gerealiseerd. Uiteraard hebben deze ook dezelfde look en feel als de rest van ons kantoor gekregen. Op deze manier kunnen we ook onze partners en relaties op een betere manier ontvangen.


RTCL doet zijn intrede in de gassector!

Rotterdam, 1 februari 2019. RTCL doet zijn intrede in de gassector! Door de enorme vraag naar intermodale gastanks en een toename van de gasproductie heeft het management van RTCL besloten om een order te plaatsen voor nieuwe gastankcontainers voor 2019.

Stacks Image 1300

RTCL Group groeit verder door in 2019!

Rotterdam, 10 januari 2019. De RTCL-groep heeft in 2018 grote investeringen gedaan. In totaal heeft RTCL in 2018 meer dan 350 nieuwe tanks aangeschaft, zowel standaard als speciale tank units, waaronder TDI- en MDI-tanks. Ons doel voor 2019 is om de vooruitzichten en investeringen opnieuw te realiseren.

Stacks Image 1288

RTCL Group breidt zich uit met RTCL Food & Trading

Rotterdam, 1 januari 2019. De RTCL Group heeft zich per 1 januari 2019 uitgebreid met een nieuwe werkmaatschappij, RTCL Food & Trading.

RTCL Food & Trading focust zich op handel en transport van biologische groente, fruit en vruchten.

Gezonde voeding neemt een steeds belangrijkere factor in ons leven in en we hebben dit altijd graag dicht bij de hand.

RTCL Food & Trading heeft toegang tot alle delen van Europa met de Rotterdamse haven en Schiphol in onze achtertuin. Onze 24/7 mentaliteit en ons netwerk van telers, transporteurs en klanten stelt ons in staat deze producten overal vers af te leveren.

Stacks Image 1257

RTCL trotse teamsponsor FC IJsselmonde JO14-1

Rotterdam, 16 oktober 2018. Rotterdam Tankcontainer Leasing draagt het Nederlandse jeugd- en amateurvoetbal sinds jaar en dag een warm hart toe.

Vanaf dit seizoen sponsort RTCL met trots het JO14-1 team van FC IJsselmonde, dat uitkomt in de topklasse, het hoogste amateurniveau in deze leeftijdscategorie.

Zowel de spelers als de technische staf zijn volledig in het nieuw gestoken.

Wij wensen onze jongens van FC IJsselmonde veel succes!

Stacks Image 1244

Met de nieuwe TDI tankcontainers groeit RTCL-vloot naar 1.500 tanks!

Rotterdam, 5 februari 2018. RTCL presenteert met trots haar nieuw geproduceerde TDI en standaard tankcontainers. De tanks voldoen aan alle moderne eisen en specificaties. De RTCL-vloot krijgt hiermee niet alleen een moderne impuls, maar hiermee komt het aantal tankcontainers voor short en long term lease boven de 1.500! De nieuwe tankcontainers zijn daarom extra voorzien van een smiley met de tekst "Ready for take off ! ! - Reach # 1.500".

Tegelijk met deze tanks, zijn voor onze Turkse partner, Gökbil, een groot aantal nieuwe TDI tankcontainers geproduceerd. Hiermee heeft ook onze partnervloot een belangrijke boost gekregen.

Stacks Image 1033
Stacks Image 1045

Halkali terminal EurAsia hub voor RTCL!

Istanbul, 15 januari 2018. De Intermodal Halkali Terminal van Turkrail ligt in het Europese deel van Istanbul en is één van de grootste rail terminals in de regio. Deze terminal is een belangrijke hub in het RTCL-netwerk voor Oost-Europa en het Midden-Oosten.

Stacks Image 1114

CONTACT

Stacks Image p1144_n6

RTCL BV
Leeuwenhoekweg 18c
2661 CZ Bergschenhoek
The Netherlands
T +31 10 846 45 77
E info@rtcl.nl

Stacks Image p1144_n11

RTCL Eurasia BV
Leeuwenhoekweg 18c
2661 CZ Bergschenhoek
The Netherlands
T +31 10 818 44 75
E info@rtcl-eurasia.com

MAP

Stacks Image p1144_n65

SOCIAL


Share on Social Media
Facebook
Google+
Instagram
LinkedIn
Pinterest
Snapchat
SoundCloud
Twitter
WhatsApp
YouTube
Contact Me
Email This Page
Print This Page
RSS Feed
Site Map

Want to work with us? Send an email with CV and recent passport photo to: vacatures@rtcl.nl

Wij gebruiken alleen cookies en andere tracking technologieën om het gebruik en de toegankelijkhed van onze website te verbeteren. Ingevoerde gegevens worden niet opgeslagen in een data bestand, maar exclusief gebruikt voor 1:1 communicatie.